Tovább a tartalomra Akadálymentes verzió Normál verzió

Ügyfélszolgálat: 80/922-334
Műszaki hibabejelentés: 80/922-333 ugyfel@alfoldviz.hu | muszakihiba@alfoldviz.hu

KÖSZÖNTJÜK ÚJ FELHASZNÁLÓINKAT!

2023. december elsejétől Gyulán, Kondoroson, Medgyesegyházán, Mezőkovácsházán, Nagybánhegyesen, Újkígyóson és Végegyházán a közműves ivóvízellátással és szennyvízelvezetéssel összefüggő szolgáltatói feladatokat az Alföldvíz Zrt. látja el.

A szolgáltatóváltás ideje alatt, majd azt követően a szolgáltatás folyamatos és zavartalan lesz.

A szolgáltatás díja a szolgáltatóváltással nem változik. A szolgáltatóváltás során a felhasználóknak nincs teendője.

Az Alföldvíz Zrt. a Gyulai Közüzemi Nonprofit Kft. munkavállalóit munkáltatói jogutódlással tovább foglalkoztatja, és a településeken továbbra is ugyanazok a kollégák látják el a követlen üzemeltetési feladatokat.

Az ügyfélszolgálati irodák a korábban megszokott helyen lesznek elérhetőek:

·         Gyula, Szent László utca 16.

·         Kondoros, Hősök tere 4-5.

·         Medgyesegyháza, Moravszki u. 17

·         Mezőkovácsháza, Alkotmány u. 62.

·         Újkígyós, Petőfi u. 40.

 

Ezen felül az Alföldvíz Zrt. szolgáltatási területén további 16 helyszínen fogadja ügyfeleit. Önök a társaság bármely ügyfélszolgálati irodájába betérve könnyedén intézhetik ügyeiket. Mindemellett online felületeinken is tudják ügyeiket intézni.

Telefonos ügyintézésre ügyfélszolgálati időben, az ingyenesen hívható 06 80 922-334-es számon van lehetőség. A telefonhívásokat call centerben fogadják, így várakozás nélkül érhetőek el a telefonos ügyintézők.

Műszaki meghibásodás esetén az ingyenesen hívható, hibabejelentő vonalon, a 06 80 922-333-as számon jelezhetik problémájukat. Az Alföldvíz szakemberei a nap 24 órájában rendelkezésre állnak.

A víziközmű-szolgáltató változásról, az Alföldvíz Zrt-nél szokásos számlázási eljárásról, az ügyfélszolgálati irodák nyitva tartásáról valamint elérhetőségeiről hamarosan tájékoztatólevelet juttatunk el Önökhöz.

Az Alföldvíz Zrt. arra törekszik, hogy szolgáltatásunkkal Önök is maradéktalanul elégedettek legyenek.