Tovább a tartalomra Akadálymentes verzió Normál verzió

Ügyfélszolgálat: 80/922-334
Műszaki hibabejelentés: 80/922-333 ugyfel@alfoldviz.hu | muszakihiba@alfoldviz.hu

MINDEN CSEPP SZÁMÍT! – rajzpályázat óvodásoknak és általános iskolásoknak

Az ALFÖLDVÍZ Zrt. rajzpályázatot hirdet a Víz világnapja alkalmából óvodás és általános iskolás gyermekek számára, mellyel kirándulást nyerhetnek 600 ezer forint összértékben.

 

A Víz világnapja minden év március 22-én megtartott esemény. Célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a mindenki számára elérhető, tiszta víz fontosságára és az édesvízkészletek veszélyeztetettségére.

A világnapot 1992-ben, a Rio de Janeiróban megtartott Nemzetközi Környezet és Fejlődés Konferenciát követően kezdeményezte az ENSZ közgyűlése, és legelső alkalommal egy évvel később, 1993-ban tartották meg.

 

 

A világnap remek alkalom arra, hogy felhívjuk a figyelmet az ivóvíz fontosságára, annak védelmére. Számunka természetes, hogy kinyitjuk a csapot és tiszta, egészséges ivóvíz folyik belőle, azonban a világban több millióan nem jutnak hozzá ehhez az éltető kincshez. Mindannyian függünk a víztől, ezért mindenkinek van tennivalója ebben a kritikus időszakban. A gyerekeknek, a családjuknak, az óvodás vagy iskolatársaknak, kisebb-nagyobb közösségeknek is felelőssége, hogy mindennapi vízhasználati szokásaik megváltozzanak, takarékosan bánjanak a vízzel.

 

Ennek jegyében hirdet az Alföldvíz rajzpályázatot a szolgáltatási területén élő óvodásoknak és általános iskolásoknak.

 

Az ALFÖLDVÍZ április 14-éig várja a pályaműveket.

 

A pályázaton a legjobb alkotások beküldői megnyerhetik óvodai csoportjuk, iskolai osztályuk kirándulását a kiírás szerint, összességében 600 ezer forint értékben.

 

Az eredményhirdetésre a tervek szerint április 22-én, a Föld Napján kerül sor.

 

A pályázati kiírás ide kattintva tekinthető meg.

 

Az adatkezelési tájékoztató itt olvasható.

 

A hozzájáruló nyilatkozat itt tölthető le.