Tovább a tartalomra Akadálymentes verzió Normál verzió

Ügyfélszolgálat: 80/922-334
Műszaki hibabejelentés: 80/922-333 ugyfel@alfoldviz.hu | muszakihiba@alfoldviz.hu

30 településen kezdheti meg a szolgáltatás átvételét az ALFÖLDVÍZ

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal jóváhagyta az ALFÖLDVÍZ Zrt. által benyújtott üzemeltetési szerződéseket Ambrózfalva, Apátfalva, Csanádalberti, Csanádapáca, Csanádpalota, Csengele, Csongrád, Csorvás, Deszk, Elek, Ferencszállás, Földeák, Királyhegyes, Kistelek, Kiszombor, Klárafalva, Kövegy, Kübekháza, Magyarcsanád, Makó, Maroslele, Nagyér, Nagylak, Óföldeák, Pitvaros, Röszke, Sándorfalva, Tiszasziget, Újszentiván és Zsombó települések vonatkozásában.

A MEKH által kibocsátott jóváhagyó határozatok alapján az ALFÖLDVÍZ Zrt. a helyi víziközmű-hálózatok üzemeltetését 2014. január elsejétől látja el a fent felsorolt településeken. A szolgáltatás átvételének előkészítése megkezdődött. 

Január első heteiben részletes tájékoztató levelet küldünk új felhasználóink részére, melyben a legfontosabb ügyfélszolgálati kérdésekre adunk választ.

Az első hónapokban emellett további tájékoztató leveleket küldünk a legfontosabb teendők ismertetésére.


Kérdéseikre addig is választ kaphatnak a helyi tarifával hívható 06 40 922 334-es ügyfélszolgálati hívószámunkon, illetve weboldalunkon. 

Január elsejétől a műszaki hibákat Társaságunk műszaki hibabejelentő hívószámán, a 06 80 922 333-as telefonszámon jelezhetik.

A jelenleg szolgáltatást végző víziközmű társaságokkal közösen azon dolgozunk, hogy az átadás-átvétel során a felhasználók a szolgáltatás folyamatosságában ne tapasztaljanak változást.