Tovább a tartalomra Akadálymentes verzió Normál verzió

Ügyfélszolgálat: 80/922-334
Műszaki hibabejelentés: 80/922-333 ugyfel@alfoldviz.hu | muszakihiba@alfoldviz.hu

Az ALFÖLDVÍZ Zrt. további 12 településen kezdi meg a szolgáltatást január elsejétől

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal jóváhagyta az ALFÖLDVÍZ Zrt. által benyújtott üzemeltetési szerződéseket Baks, Balástya, Balotaszállás, Csólyospálos, Dóc, Kiskunmajsa, Kömpöc, Ópusztaszer, Pusztaszer, Szank, Szatymaz és Zsana települések vonatkozásában. Így 2015. január elsejétől az ALFÖLDVÍZ Zrt. immár három megyében 129 településen folytatja magas szintű szolgáltatását.

A MEKH által kibocsátott jóváhagyó határozatok alapján az ALFÖLDVÍZ Zrt. a helyi víziközmű-hálózatok üzemeltetését 2015. január elsejétől látja el a fent felsorolt településeken. A szolgáltatás átvételének előkészítése megkezdődött. 

Felhasználóink a legfontosabb információkról a kiküldött tájékoztató levelünkből értesülhettek, további ügyfélszolgálati kérdéseikre pedig addig is választ kaphatnak a helyi tarifával hívható 06 40 922 334-es ügyfélszolgálati hívószámunkon, illetve a www.alfoldviz.hu weboldalunkon.

Január elsejétől a műszaki hibákat Társaságunk műszaki hibabejelentő hívószámán, a 06 80 922 333-as telefonszámon jelezhetik. 

A jelenleg szolgáltatást végző víziközmű társasággal közösen azon dolgozunk, hogy az átadás-átvétel során a felhasználók a szolgáltatás folyamatosságában ne tapasztaljanak változást.