Tovább a tartalomra Akadálymentes verzió Normál verzió

Ügyfélszolgálat: 80/922-334
Műszaki hibabejelentés: 80/922-333 ugyfel@alfoldviz.hu | muszakihiba@alfoldviz.hu

TÁJÉKOZTATÁS LABORATÓRIUMI SZOLGÁLTATÁSUNK ÚJRAINDÍTÁSÁRÓL

Tájékoztatjuk Megrendelőinket, hogy 2020.04.22. napjától laboratóriumunk mintavételi, minta átvételi és vizsgálati szolgáltatásával ismételten partnereink rendelkezésére áll.

1. Laboratóriumi mintaátvételre telephelyünkön mind a Megrendelők, mind a munkatársaink egészségét és biztonságát maximálisan szem előtt tartva a következő módon kerülhet sor:

- mintát csak előzetes, telefonon történő bejelentkezés és időpont egyeztetést követően fogadunk (Telefonszám: 66/444-644)

- a mintát kérjük, hogy védőmaszk és kesztyű használatával szállítsák be laboratóriumunkba

- egyidejűleg egy ügyfél tartózkodhat a minta átvételnél, kísérők nem léphetnek be a laboratórium területére

- kérjük, hogy kitöltött dokumentációval érkezzenek

- koronavírus fertőzésre utaló tünetekkel, felső légúti megbetegedéssel, továbbá lázas állapotban kérjük, hogy ne keressék fel laboratóriumunkat!

2. Amennyiben akkreditált mintavételre tart igényt, kérjük, hogy azt a labor@alfoldviz.hu e-mail címen, megrendelése leadásával jelezze. Munkatársunk a rendelés leadása után felveszi Önnel a kapcsolatot és egyeztet a mintavétel időpontjáról.

3. Talajminták leadása előtt kérjük, hogy telefonon keressék meg laboratóriumunkat, ahol a mintaátvétellel, vizsgálattal és annak határidejével kapcsolatban tájékoztatjuk Önöket. Kérjük, hogy talajmintát csak előzetes egyeztetés után adjanak le laboratóriumunknak.

Együttműködésüket előre is köszönjük!