Tovább a tartalomra Akadálymentes verzió Normál verzió

Ügyfélszolgálat: 80/922-334
Műszaki hibabejelentés: 80/922-333 ugyfel@alfoldviz.hu | muszakihiba@alfoldviz.hu

Vízveszteségek feltárása

A vízhálózati veszteségek pontos kimutatása, hatékony csökkentése, folyamatosan alacsony szinten tartása illetve a rejtett csőtörések felderítése érdekében Társaságunk 2009 óta foglalkozik a vízhálózati rejtett szivárgások körzetenkénti, tervszerű feltárásával. Ezt a speciális tevékenységet kiválóan képzett szakembereink végzik a legmodernebb felszerelések segítségével.
A sérült hálózatrészek lokalizálását és a veszteségértékek pontos meghatározását egyedi vízveszteség-elemző mérőkocsival végezzük, míg a hiba pontos helyének felderítésére elektroakusztikus technológiával működő műszer áll rendelkezésünkre.
Hálózatdiagnosztikai mérőautóHálózatdiagnosztikai mérőautóVízveszteség-felkutatási szolgáltatásunk az üzemeltetett hálózat rejtett hibáinak felderítésével jelentős költségmegtakarítást és stabilabb üzemmenetet eredményez. A pontosan és időben feltárt meghibásodások gyors és hatékony javításának köszönhetően nagymértékben csökkenek az esetlegesen kialakuló fennakadást okozó hibahelyek, ezáltal minimalizálhatóak a károk.

A vízveszteség-felkutatási szolgáltatásunk közületek és társszolgáltatók hasonló problémáinak megoldásában is segítség lehet, de a lakosság számára is rendelkezésre áll.

A vízveszteségek felkutatásán kívül műszeres nyomvonal kutatás szolgáltatással is állunk a megrendelőink szolgálatára.

További információ kérhető:
ALFÖLDVÍZ Zrt. Technológiai Osztály
Osztályvezető: Csarnai Gábor 
Cím: 5600 Békéscsaba, Dobozi út 5.
Tel.: 06-66/523-200
E-mail: muller.zoltan@alfoldviz.hu