Akadálymentes verzió Normál verzió

Ügyfélszolgálat: 80/922-334
Műszaki hibabejelentés: 80/922-333 ugyfel@alfoldviz.hu | muszakihiba@alfoldviz.hu

Mérőállások beküldése

Tisztelt Felhasználó!

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben vízmérő állását havonta kívánja bejelenteni, és eddig még nem vette igénybe webes vagy telefonos mérőállás bejelentő szolgáltatásunkat, abban az esetben kérjük, szíveskedjen mérőállás bejelentési igényét társaságunk felé jelezni, melyet az első számla kézhezvételét követően, vagy a későbbiek folyamán bármikor ide kattintva tud megtenni. Felhívjuk figyelmét, hogy mérőállását csak abban a hónapban tudjuk fogadni, és arról elszámoló számlát készíteni, amelyikre korábban még nem állítottunk ki részszámlát.

Ha Ön korábban bármilyen formában már jelezte azt az igényét, hogy havonta szeretné vízmérőállását bejelenteni, abban az esetben nincs szükség ismételt igénylésre!

Vízmérő állását az alábbi űrlap kitöltésével jelentheti, illetve megteheti a 06-80/922-334-es telefonszámon is.

Tájékoztatjuk továbbá, hogy számlázási rendszerünk változása miatt 2016. január elsejétől, csak abban a hónapban tudjuk mérőállás bejelentését elfogadni honlapunkon, call centerünkön keresztül vagy személyes ügyfélszolgálatunkon, ha azt nem abban a hónapban jelenti be, amikor leolvasó kollégánk felkeresi Önt.

A leolvasó kollégánk minden esetben felkeresi a felhasználási helyet, amennyiben valamilyen okból a vízmérő leolvasása sikertelen, akkor egy értesítést hagy a helyszínen. A leolvasás hónapjában csak az értesítésen feltüntetett telefonszámon fogadjuk el a vízmérő állás bejelentéseket!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy vízmérő állását minden hónapban 10-től 15-ig jelentheti be.

Tájékoztatjuk Felhasználóinkat, hogy 2021. január 1-től a mérőállás bejelentéseket minden hónap 10-től 15-ig tudjuk fogadni.

Kérjük az alábbi adatokat kitölteni:
Ha egy felhasználási helyhez több vízmérővel rendelkezik, kérjük töltse ki az alábbi adatokat is:

Mérőállás bejelentését legközelebb a következő hónap 10-e és 15-e között tudjuk fogadni, kérjük ismételje meg bejelentését a megadott időszakban. További információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.