Tovább a tartalomra Akadálymentes verzió Normál verzió

Ügyfélszolgálat: 80/922-334
Műszaki hibabejelentés: 80/922-333 ugyfel@alfoldviz.hu | muszakihiba@alfoldviz.hu

Társaságunk ivókutat adományozott

Az ALFÖLDVÍZ Zrt. annak érdekében, hogy népszerűsítse az egészséges, természetes, ásványi anyagokban gazdag ivóvizet létrehozta legújabb programját, amely során minden évben a szolgáltatási területén négy ivókutat adományoz négy különböző településnek, az ott élő fogyasztóknak.

Szeverényi Attiláné, Csabaszabadi polgármestere az elsők között kereste meg Társaságunk vezetőségét azzal, hogy az egyik ivókutat telepítsék a település sportpályájának környezetébe. A kút a munkálatok befejezése után, Csabaszabadi őszi rendezvényén került átadásra.

Az eseményen a polgármesteren kívül jelen volt a település országgyűlési képviselője, Vantara Gyula, illetve Szeverényi György, Társaságunk műszaki igazgatója.

Csabaszabadi vezetője köszöntőjében kiemelte a szolgáltató gyorsaságát, pontos szakmai munkáját, majd a település nevében megköszönte a kutat. Szeverényi György ismertette az ALFÖLDVÍZ Zrt. új, ivóvizet népszerűsítő programját, amelyen keresztül a víz és természeti környezetünk megóvásának fontosságát és a környezettudatos életmódot is népszerűsíteni kívánják. Vantara Gyula kiemelte, hogy a játszótér és sportpálya mellett megépített ivókutat elsősorban a gyerekek, a jövő fogyasztói fogják használni. Felhívta a figyelmet az alattunk elterülő vízbázisok értékére. A vízkincset nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön – zárta mondandóját az országgyűlési képviselő.