Tovább a tartalomra Akadálymentes verzió Normál verzió

Ügyfélszolgálat: 80/922-334
Műszaki hibabejelentés: 80/922-333 ugyfel@alfoldviz.hu | muszakihiba@alfoldviz.hu

TÁJÉKOZTATÁS LEGFRISEBB RENDELKEZÉSEINKRŐL

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Társaságunk a kormányzati, járványügyi készültségre figyelemmel elrendelte egyes, a továbbiakban részletezett tevékenységei újraindítását.

A kormányzati rendelkezéseket figyelembe véve - szolgáltatásaink, tevékenységeink működése mellett továbbra is Ügyfeleink és Munkavállalóink egészségének megőrzését tartjuk szem előtt, az egészséges és biztonságos munkafeltételek biztosítás mellett.

Újraindítjuk a mellékvízmérők cseréjét és a cserére vonatkozó kedvezményes eljárást, a mellékvízmérők leolvasását, a személyes kintlévőségkezelési tevékenységet, valamint a díjtartozások miatti korlátozások végrehajtását, melynek során munkatársaink arcmaszkot viselve látják el feladataikat. A vízmérőcserélési tevékenység újraindításáról bővebben itt tájékozódhatnak.

A személyes ügyfélszolgálati és műszaki ügyintézést újraindítjuk, melyhez az ügyintézők munkavégzési helyét plexi fallal választjuk el.

Ügyfeleink számára a személyes ügyintézés során egészségügyi maszk, sál, vagy kendő és kézfertőtlenítő használata kötelező.

2020. július 06. napjától megnyitjuk a békéscsabai, hódmezővásárhelyi, gyomaendrődi, orosházi és szegedi ügyfélszolgálati irodáinkat, ahol a személyes ügyfélfogadásra kizárólag előre egyeztetett időpontokban, 30 perces időközönként van lehetőség. Időpontfoglalásra a www.alfoldviz.hu időpontfoglalás menüben vagy a +36 80 922 334-es telefonszámon van lehetőség. Ügyfélszolgálati irodáink nyitva tartási idejéről szintén honlapunkon tájékozódhat.

Irodáinkban a számlák kiegyenlítésére bankkártyás fizetési mód áll rendelkezésre, jelenleg készpénzes fizetés nem lehetséges.

Kérjük Önöket, hogy továbbra is legyenek figyelemmel az ügyintézés során a személyes higiéniára, a kézfertőtlenítésre és a védő maszk, sál vagy kendő használatára.

Együttműködésüket előre is köszönjük.